Καταχωρήσεις συνεργατών κατοικίες, ακίνητα στην Ελλάδα

Δείτε τα διαθέσιμα ακίνητα των συνεργατών μας στο χάρτη. Εστιάστε ανά περιοχή κατά την αναζήτηση αγοράς ακινήτου. Η Hellas Houses συνεργάζεται με κατασκευαστές, μεσίτες και αρχιτέκτονες σε όλη την Ελλάδα.

Μεσίτες και μεσιτικά γραφεία στην Ελλάδα

Βρείτε μεσιτικά γραφεία μέσω της Hellas Houses. Συνεργαζόμαστε άμεσα με τοπικά πρακτορεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αν έχετε κάποιο ακίνητο, οικόπεδο προς πώληση και ψάχνετε για τοπικούς πράκτορες, χρησιμοποιήστε την αναζήτηση 3ων βημάτων ή πλοηγηθείτε στη λίστα των καταχωρημένων συνεργατών μας. Η ανάγκη μεσιτικού γραφείου έχει καταστεί ολοένα και πιο αναγκαία στην Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρίες όλοι πλέον χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ενός μεσιτικού γραφείου. Η σωστή επιλογή ενός αποτελεσματικού μεσιτικού γραφείου που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και που μπορεί να διαχειριστεί την αγοροπωλησία του ακινήτου σας, είναι πολύ σημαντική και μπορεί να σας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο. Μια τέτοια επιλογή θα σας προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων:
  • Μεσίτες εκτιμούν το ακίνητό σας και σας συμβουλεύουν για τις τάσεις της τοπικής αγοράς καθώς και για την αγοραστική αξία του ακινήτου σας.
  • Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό θα εργαστεί για εσάς συχνά εκτός ορών γραφείου. Κατά αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε προσωπικό χρόνο.
  • Οι μεσίτες θα παρουσιάσουν το ακίνητο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να αναδειχθεί η αξία του.
  • Χρηματοοικονομικές συμβουλές και υπηρεσίες.
  • Διαφήμιση και προώθηση του ακινήτου σας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.
  • Οι μεσιτικοί πράκτορες διαθέτουν λίστες αγοραστών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τοπικά σε νομούς ή δήμους.
Μεσίτες και μεσιτικά γραφεία

Κατασκευαστές και κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα

Καθώς οι ενδιαφερόμενοι για αγορά ακινήτου αποκτούν ολοένα και περισσότερη οικολογική συνείδηση, οι απαιτήσεις μιας κατασκευής στην χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας και η ανάγκη περιβαλλοντολογικής μελέτης της κατασκευής κάνουν τα νεόκτιστα σπίτια εξαιρετικά δημοφιλή. Κατασκευαστές νεόκτιστων κατοικιών έχουν κάνει μεγάλα βήματα κατασκευάζοντας οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον σπίτια που είναι εργονομικά και συνδυάζουν την παραδοσιακή οπτική με εξαιρετική ποιότητας κατασκευής. Απολαύστε τα προνόμια ενός νεόκτιστου σπιτιού στο οποίο μπορείτε να μετακομίσετε άμεσα. Χωρίς πρόσθετα έξοδα για επισκευές και με τη χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας οι νέες κατασκευές είναι πολύ πιο οικονομικές στην συντήρησή τους.


Κατασκευαστές και κατασκευαστικές εταιρίες

Αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί στην Ελλάδα

Η Hellas Houses καλωσορίζει καταχωρήσεις ακινήτων από αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς. Είτε είστε έμπειρος ή νέος στην μελέτη και κατασκευή κατοικιών, με χαρά μας θα την καταχωρήσουμε τη δουλειά σας στην πλατφόρμα μας και θα την παρουσιάσουμε στο κοινό μας. Νέες κατασκευές από αρχιτέκτονες προσφέρουν στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες το προνόμιο διακόσμησες του εσωτερικού της κατοικίας τους κατά τη διάρκεια της κατασκευής, προσαρμόζοντας έτσι την κατοικία σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Συχνά, οι αρχιτέκτονες έχουν και το ρόλο του κατασκευαστή ώστε να αυξήσουν την αξία του ακινήτου που σχεδίασαν και ταυτόχρονα για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές. Οι κατοικίες που καταχωρούνται από αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς είναι σχεδιασμένες για εξοικονόμηση ενέργειας, με εργονομία χώρου.


Αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί