Κατοικίες, ακίνητα στην Ελλάδα

Η αγορά, πώληση και κατασκευή νέων ακινήτων είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αυτή τη περίοδο στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη του υπουργείου ανάπτυξης, χιλιάδες νέα ακίνητα είναι διαθέσιμα προς πώληση ή ενοικίαση κυριολεκτικά σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Είτε αγοράζεται ακίνητο για πρώτη φορά είτε η οικογένειά σας μεγάλωσε είμαστε σίγουροι πως μέσω της πλατφόρμας της Hellas Houses θα βρείτε το σπίτι που ψάχνετε.
Επενδύστε αγοράζοντας ακίνητο και συνδυάστε το σπίτι των ονείρων σας με την παράδοση και την φυσική ομορφιά της Ελλάδας.

Ενοικιάστε το ακίνητό σας, έχοντας κέρδος από τις αυξήσεις ενοικίων, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο. Με την άνθηση του τουρισμού στην Ελλάδα η ζήτηση ακινήτων προς ενοικίαση κατά τη θερινή σαιζόν είναι υψηλή και ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ψάχνετε για αγορά ή ενοικίαση ακινήτου; Οι συνεργάτες μας έχουν τη σωστή προσφορά για εσάς. Απλά χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους πλοήγησης ή την αναζήτηση 3ων βημάτων.

Πώληση ακινήτων στην Ελλάδα

Βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει. Η Hellas Houses παρέχει μια μεγάλη ποικιλία ακινήτων προς πώληση σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε για μεγάλη γκάμα κατοικιών, διαμερισμάτων, μονοκατοικιών και εξοχικών. Οι συνεργάτες μας ανά την Ελλάδα θα σας βοηθήσουν να βρείτε ακίνητα προς πώληση στην περιοχή που επιθυμητέ είτε είστε αγοραστής για πρώτη φορά είτε απλά μετακομίζετε η Hellas Houses παρέχει πολλές επιλογές διαθέσιμων ακινήτων και είμαστε σίγουροι ότι κάποιο θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση 3ων βημάτων ή τους συνδέσμους πλοήγησης. Ενδιαφέρεστε για αγορά ή πώληση ακινήτου? Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν με την επιδιόρθωση ή ανακαίνιση του χώρου σας προσθέτοντας αξία στην κατοικία. Ανεβάστε την αξία του ακινήτου έξυπνα και με χαμηλό κόστος.


Κατοικίες και ακίνητα προς πώληση

Ενοικίαση κατοικιών και ακινήτων

Αναζητήστε ακίνητα διαθέσιμα προς ενοικίαση. Οι συνεργάτες μας καταχωρούν πολλές διαφορετικές κατηγορίες ακινήτων και κατοικιών διαθέσιμα προς ενοικίαση. Στην αναζήτηση αγγελιών ενοικίασης θα βρείτε το διαμέρισμα, μονοκατοικία , μεζονέτα, εξοχικό ή επαγγελματικό χώρο που ζητάτε.

Ενοικίαση θερινών κατοικιών

Η ενοικίαση θερινής κατοικίας μέσω της Hellas Houses είναι τώρα πιο επικερδής από ποτέ. Επικοινωνήστε άμεσα με τον ιδιοκτήτη κάνοντας μια προσφορά ή απλά εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας. Η Hellas Houses συνεργάζεται με ιδιοκτήτες ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να βρείτε ένα τοπικό μεσιτικό γραφείο, κατασκευαστή ή ιδιοκτήτη που θα μπορέσει να σας βοηθήσει στην ενοικίαση του ακινήτου που θα σας φιλοξενήσει στις διακοπές σας. Κάντε τις διακοπές σας ονειρικές και εξοικονομήστε χρήματα ενοικιάζοντας τη θερινή κατοικία σας. Η Ελλάδα έχει φανταστικά τοπία σε κάθε της γωνιά και ζωντανές παραδόσεις αναδεικνύοντας το μεγαλείο της ιστορίας του κάθε τόπου. Βιώστε εσείς οι ίδιοι όλες αυτές τις στιγμές. Κάντε μια βόλτα ανάμεσα από τους ελαιώνες, απολαύστε περιπάτους στα αρχαία μνημεία, εξερευνήστε τις παραλίες και τις πετρώδης ορεινές περιοχές και νιώστε το την αληθινή ενέργεια της ελληνικής φύσης και παράδοσης.


Κατοικίες και ακίνητα διαθέσιμα προς ενοικίαση

Νέες κατασκευές στην Ελλάδα

Τα νεόκτιστα σπίτια στην Ελλάδα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Η ζήτηση νεόκτιστων κατοικιών παρουσιάζει εντυπωσιακή αύξηση καθώς η Ελλάδα δείχνει να υιοθετεί της επιταγές για φιλικότερα προς το περιβάλλον σπίτια με μελέτες για εξοικονόμηση ενέργειας. Τα νεόκτιστα σπίτια συνδυάζουν τόσο το μοντέρνο design όσο και την παραδοσιακή οπτική η των ελληνικών σπιτιών με μοναδικό τρόπο.


Κατασκευές και νεόκτιστες κατοικίες